Ametist Taşlı Kalp Kolye - Sevgililer Günü Özel

Ametist Taşlı Kalp Kolye - Sevgililer Günü Özel
Çikolata ve Kalp Kutu

Sevgililer Günü Hediyesi Hayalet Yüzük

Sevgililer Günü Hediye Seti

Kalem Kamera 4 GB Bu Fiyata Görülmedi !!! Şok Fiyat !!!

Zamanın Yeni Adı Neolog Saat Azparaver.com da

2 Şubat 2010 Salı

Neolog Saat Nedir?


İnnovative, minimalist, karizmatik, takı karekterli, büyüleyici, göz alıcı, inatçı, benzersiz, gelecekçi…
Tasarımcı Arman Emami zamanın yeni bir tanımını yaptı. Zamanın kaydedilerek hesaplanabildiğini de gösterdi. Neolog saattte zaman, saat, onlu dakikalar ve tekli dakikalar şeklinde bölünmüştür. Neolog sadece bir marka değildir. Mekanik ve analog saatlerden sonra yepyeni bir saat mantığı ve teknolojisidir. Akrepsiz-yelkovansız-rakamsız, sadece zaman… Saati daha detaylı inceleyebilmek ve satın almak için buyrun linki :
https://azparaver.com/category.php?id_category=62


Saat endüstrisinin olması gerektiği yerde ve bilgisayar DNA’lıdır. Bilgisayarınıza yazılımını www.neolog.eu web sitesinden indirebilir, web sitenizde kullanabilir ve bilgisayarınızın ekran koruyucusu olarak ayarlayabilirsiniz. Evrensel kullanışlılığıyla 12 ye kadar sayabilen herkes çok rahat kullanabilir. Bakış açısı diğer saatlerden farklı ve kalıplaşmış saat alışkanlıklarını değiştirmeye aday . Kullanması diğer saatlerden çok daha kolay ve zevkli.


NEOLOG A4 ÖZELLİKLERİ
LCD ekran, Quartz makine, Sertleştirilmiş mineral cam, 3 ATM su geçirmezlik, ışıklı zemin aydınlatma, siyah silikon kayış, çelik kasa, kapak ve toka(AISI 316L), lityum pil(CR 2025) Kasa ölçüsü -34×45x14mm(ExBxY), kordon dahil toplam uzunluk:253 mm, kordon genişliği:20 mm, ortalama ağırlık:74 gram. 2 yıl garantili.

NEOLOG A-24 KULLANIM KLAVUZU
Sadece zaman
NEOLOG zamanı miktar olarak gösterir. Zaman saatlere, onlu dakikalara ve tekli dakikalara bölünmüştür. Kolay okunması için bunlar sırayla üçerli guruplara ayrılırlar. Akrep -Yelkovan yok. Rakam yok. Sadece zaman


Saati ayarlamak
1:11 rakamları görününceye ve saat sütunu yanıp sönünceye kadar sağ butona basılı tutunuz. Saati ayarlamak için(sağ butona), kısa aralıklarla dilediğiniz rakam ekrana gelinceye kadar basınız. Onlu dakikaları ayarlamak için sağ butona, orta sütun yanıp sönünceye kadar basınız ve dilediğiniz rakam ekrana gelinceye kadar sağ butona kısa aralıklarla basınız. Tekli dakikaları ayarlamak için sağ sütun yanıp sönünceye kadar sağ butona tekrar basılı tutunuz ve dilediğiniz rakam ekrana gelinceye kadar sağ butona aralıklarla basınız. Saat ayarlama modundan çıkmak için sağ butona, ayarlanılan zamanın yanıp sönmesi kesilinceye kadar basılı tutunuz. Bu işlem aynı zamanda saniyeyi sıfıra ayarlar.
Zemin aydınlatması
Sol butona basarak zemin aydınlatma ışığı, 4 saniyeliğine
 

2009 ·azparaver by TNB