Ametist Taşlı Kalp Kolye - Sevgililer Günü Özel

Ametist Taşlı Kalp Kolye - Sevgililer Günü Özel
Çikolata ve Kalp Kutu

Sevgililer Günü Hediyesi Hayalet Yüzük

Sevgililer Günü Hediye Seti

Kalem Kamera 4 GB Bu Fiyata Görülmedi !!! Şok Fiyat !!!

Casus Cihaz Avcısı Kalem Dedektör ile Dinlenme Korkusuna Son !!!

19 Aralık 2009 Cumartesi


Cihazın kalem görüntüsü ile her ortamda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Hafifliği ve tasarımı sayesinde her yerde yanınızda bulundurabileceğiniz bir cihaz avcısı. Bu sayede dinlenme ve izlenme ihtimaline karşı tam ve kesin kişisel korunma sağlayabilirsiniz.
Çok önemli bir toplantıdasınız, konuşmaların dışarıya sızmasını istemiyorsunuz, ortamda dinleme cihazı olup olmadığını bırakın kalem dedoktör size bildirsin !!!
Ne yazık ki, günümüzde artık cep telefonları da dinlenir hale gelmesi çok basitleşti, cep telefonu dinleme programları sayesinde hemen hemen her cep telefonu dinlenebiliyor.

Kalem dedektör sayesinde cep telefonunuz dinleniyor mu dinlenmiyor mu basitce öğrenebilirsiniz.
Yakınınızda bu cihazlar çalıştığında kaleminiz sizi ışıkla ikaz vererek uyarmaktadır.

Veya kalem dedoktör ile bu cihazları taratarak dinleme yapılıp yapılmadığını öğrenebilir yerini tespit edebilirsiniz. Vallahi şahane !!!
Kalem dedektörün nasıl çalıştığına bir bakalım …
Casus Cihaz Avcısı Kalem Dedektör Nasıl Çalışır ?
Casus cihaz avcısı tüm casus alet frekanslarını çok hızlı ve sürekli bir şekilde tarayarak kontrol altına alır. Şüphelendiğiniz bir cihazı mesela cep telefonunun çalıştırdıktan sonra yakınına koyun. Telefonunuz vasıtasıyla bir başkası sizi dinlemeye başladığı anda casus cihaz avcısı ışıkla uyarı verir. Aynı yerde birkaç telefonunuz varsa hangisinin casus telefon olduğunu bu sinyal ile ortaya çıkarabilirsiniz.
Casus cihaz avcısı pille çalıştığından 24 saat sürekli açık tutabilirsiniz.
Casus cihaz avcısını otomobilde de kullanabilirsiniz. Casus cihaz avcısı herhangi bir frekans yaymaz,kesinlikle anlaşılmaz ve insan sağlığına zararlı değildir..
Bu ürüne sahip olmak ve ya incelemek istiyorsanız burayı tıklayın

İlginç Otobüs Reklamları




 

2009 ·azparaver by TNB